Accesarea, vizitarea, folosirea sau cumpararea produselor prezentate pe site-ul www.amora.ro implica acceptarea termenilor si conditiilor mai jos enumerate. Pentru a fi informat despre toate conditiile de utilizare ale acestui site, va rugam sa parcurgeti toate sectiunile urmatoare.

1. Prevederi generale

Termenii si conditiile se aplica la achizitionarea online de pe site-ul www.amora.ro, stabilesc conditiile si specifica drepturile si obligatiile vanzatorului (distribuitorului) si ale cumparatorului (clientului, consumatorului).

Vanzator si operator al operatiunilor online este SC EPIC ONE BEAUTY SRL cu sediul in Targu Mures, jud Mures, str Gheorghe Doja, nr 177, avand numar de ordine in Registrul Comertului J26/ 725/ 09.05.2018 cod unic de inregistrare fiscala 39318272. Pentru informatiile de contact va rugam sa consultati sectiunea ,,Contact” de pe site (aceasta sectiune este parte din termenii si conditiile prezente).

Relatia dintre parti este guvernata de urmatoarele acte normative:

OG nr. 21/1992 privind protecţia consumatorilor

OUG nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii

Legea nr. 363/2007 privind combaterea practicilor incorecte ale comercianţilor in relatia cu consumatorii si armonizarea reglementarilor cu legislatia europeana privind protectia consumatorilor

Legea 365/2002 privind comertul electronic.

2. Definitii si termeni

Amora - este denumirea comerciala a SC EPIC ONE BEAUTY SRL ., persoana juridica de nationalitate romana, avand sediul social in Targu Mures, jud Mures, str Gheorghe Doja nr 177, avand numar de ordine in Registrul Comertului J26/ 725/ 09.05.2018 cod unic de inregistrare fiscala 39318272.

Vanzatorul (distribuitorul) - o persoana fizica sau juridica , in speta SC EPIC ONE BEAUTY SRL , care in concordanta cu termenii si conditiile contractuale ofera produsul consumatorului.

Consumator (cumparatorul) - poate fi orice persoana fizica care are varsta peste 16 ani sau persoana juridica sau orice entitate juridica care efectueaza o Comanda.

Contract de vanzare - orice contract in temeiul caruia vanzatorul transfera sau se angajeaza sa transfere proprietatea asupra unor produse catre consumator, iar consumatorul plateste sau se angajeaza sa plateasca pretul acestora;  reprezinta acordul la distanta incheiat intre Vanzator si Cumparator, fara prezenta fizica simultana a Vanzatorului si a Cumparatorului.

Distribuitor (operatorul economic din lantul de distributie) - o persoana fizica sau juridica,autorizata, care, in cadrul activititii sale profesionale, in concordanta cu termenii si conditiile contractuale, fabrica, importa, transporta sau comercializeaza produse ori parti din acestea sau presteaza servicii.

Client – poate fi orice persoana fizica care are varsta peste 16 ani sau persoana juridica care are sau obtine acces la continut, prin orice mijloc de comunicare pus la dispozitie de catre AMORA.RO (electronic, telefonic, etc) sau in baza unui acord de utilizare existent intre amora.ro si acesta si care necesita crearea si utilizarea unui Cont.

 

Utilizator – orice persoana fizica care are varsta peste 16 ani sau persoana juridica inregistrata pe Site, care, prin finalizarea procesului de creare a Contului, si-a dat acordul cu privire la clauzele specifice site-ului din sectiunea Termeni si Conditii Generale.

Cont – sectiunea din Site formata dintr-o adresa de e-mail si o parola care permite Cumparatorului transmiterea Comenzii si care contine informatii despre Client/Cumparator si istoricul Cumparatorului in Site (Comenzi, facturi fiscale, etc.). Utilizatorul este responsabil si se va asigura ca toate informatiile introduse la crearea Contului sunt corecte, complete si actualizate.

 

Cosul meu – sectiune din Cont care permite Cumparatorului/Utilizatorului sa adauge produse pe care doreste sa le achizitionezela momentul adaugarii sau la un moment ulterior; in cazul in care produsele nu sunt achizitionate la momentul adaugarii prin efectuarea Comenzii, Cumparatorul/Utilizatorul va beneficia de serviciul oferit de catre Vanzator de urmarire a produselor prin primirea de Comunicari Comerciale din partea acestuia.

Site – magazinul online gazduit la adresa web amora.ro

Comanda – un document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre Vanzator si Cumparator prin care Cumparatorul transmite Vanzatorului, prin intermediul Site-ului intentia sa de a achizitiona produse de pe Site.

Bunuri si Servicii – orice produs listat pe Site, inclusiv produsele mentionate in Comanda, care urmeaza a fi furnizate de catre Vanzator, Cumparatorului ca urmare a Contractului incheiat.

Campanie – actiunea de a expune in scop comercial, un numar finit de produse avand un stoc limitat si predefinit, pentru o perioada limitata de timp stabilita de catre Vanzator.

Incheierea contractului de vanzare - Comanda facuta de cumparator este un act cu efecte juridice, sub conditia confirmarii si acceptarii comenzii de catre vanzator. Din momentul acceptarii comenzii de catre vanzator si receptionarii acceptarii comenzii de catre cumparator intre parti este incheiat un contract generator de drepturi si obligatii in sarcina ambelor parti, asa cum sunt definite ele in contract sau in termenii si conditiile prezente, care sunt parte integranta din acest contract.

Termeni si conditii - intelegerea contractuala dintre vanzator si cumparator, in conformitate cu termenii si conditiile mentionate in aceasta sectiune. Cumparatorul accepta termenii in care este incheiat contractul la momentul transmiterii comenzii, comanda care genereaza efecte juridice de la momentul incheierii contractului de vanzare prin confirmarea si acceptarea comenzii de catre vanzator. Cumparatorul se obliga sa ia la cunostinta prezentele conditii, conditii pe care se considera ca le-a acceptat din momentul transmiterii comenzii catre vanzator.

3. Documente Contractuale

3.1. Prin inregistrarea unei Comenzi pe Site, Cumparatorul este de acord cu forma de comunicare (telefonic sau e-mail) prin care Vanzatorul isi deruleaza operatiunile comerciale.

 

3.2. Notificarea primita de catre Cumparator, dupa efectuarea Comenzii are rol de informare si nu reprezinta acceptarea Comenzii. Aceasta notificare se face electronic (e-mail) sau telefonic.

 

3.3. Pentru motive justificate, Vanzatorul isi rezerva dreptul de a modifica cantitatea produselor din Comanda avand insa obligatia sa anunte Cumparatorul la adresa de e-mail sau la numarul de telefon puse la dispozitia Vanzatorului la efectuarea Comenzii si va returna suma achitata.

  

3.4. Contractul se considera incheiat intre Vanzator si Cumparator in momentul primirii de catre Cumparator de la Vanzator, prin intermediul postei electronice a notificarii de expediere a Comenzii.

 

Documentul si informatiile puse la dispozitie de catre Vanzator pe Site vor sta la baza Contractului, in completarea acestuia fiind certificatul de garantie emis de catre Vanzator sau un furnizor al acestuia pentru Bunurile achizitionate.

4. Politica de Vanzare Online

4.1 Accesul in vederea efectuarii unei Comenzi ii este permis oricarui Utilizator/Cumparator.

4.2 Comunicarea cu Vanzatorul se poate realiza prin interactiunea directa cu acesta sau prin adresele mentionate la sectiunea “contact” din Site. Vanzatorul are libertatea de a gestiona informatiile primite fara a fi nevoit sa aduca justificari pentru aceasta.

4.3 AMORA.ro poate publica pe Site informatii despre Bunuri si/sau Servicii si/sau promotii practicate de catre acesta, intr-o anumita perioada de timp si in limita stocului disponibil.

4.4 Toate tarifele aferente Produselor prezentate pe Site sunt exprimate in lei (RON) si includ T.V.A

4.5 Toate informatiile folosite pentru descrierea Bunurilor si/sau a Serviciilor disponibile pe Site (imagini statice / dinamice / prezentari multimedia / etc.) nu reprezinta o obligatie contractuala din partea Vanzatorului, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare.

5. Drepturi de Autor

5.1 Elementele de grafica web, text, scripturi, programe, baze de date sunt proprietatea Magazinului Amora.ro si sunt aparate de legea pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea fara acordul companiei a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

5.2 Clientul/Cumparatorul/Utilizatorul poate copia, transfera si/sau utiliza Continut numai in scopuri personale sau non-comerciale, numai in cazul in care acestea nu intra in conflict cu prevederile Documentului.

5.3 Niciun Continut transmis catre Client, Utilizator sau Cumparator, prin orice mijloc de comunicare (electronic, telefonic, etc) sau dobandit de acesta prin accesare, vizitare si/sau vizualizare nu constituie o obligatie contractuala din partea Amora.ro.

6. Accesarea site-ului

6.1 Site-ul nostru este disponibil gratuit. Nu garantam faptul ca site-ul nostru sau orice continut de pe acesta va fi intotdeauna disponibil sau permanent.

6.2 Accesul la acest site este permis temporar si ne rezervam dreptul de a modifica informatii de pe el sau de a il supsenda fara notificare.

6.3 Nu vom fi responsabili daca, din orice motiv, acest site nu va fi disponibil intr-un anumit moment sau pentru orice perioada. Din cand in cand, putem restrictiona accesul la anumite sectiuni ale site-ului sau la intregul site.

6.4 Obligatiile dumneavoastra de inregistrare pe site : in utilizarea serviciului, sunteti de acord sa furnizati informatii adevarate, corecte, actuale si complete despre dvs. In situatia in care consideram, ca aceasta obligatie nu este respectata, ne rezervam dreptul de a va bloca accesul, pe perioada determinata sau nedeterminata, la utilizarea serviciului fara nici o notificare prealabila.

7. Confidentialitate
Te rugam sa citesti  rubrica "Securitate si confidentialitate" cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal
8. Procesarea Comenzilor

8.1 Clientul/Cumparatorul poate efectua Comenzi pe Site, prin adaugarea Produselor dorite in cosul de cumparaturi, urmand a finaliza Comanda efectuand plata prin una dintre modalitatile indicate expres.

8.2 Odata adaugat in cosul de cumparaturi, un Produs este disponibil pentru achizitie in masura in care exista stoc disponibil pentru aceasta.

8.3 Adaugarea unui Produs in cosul de cumparaturi, in lipsa finalizarii Comenzii, nu atrage dupa sine inregistrarea unei comenzi, implicit nici rezervarea automata a Produsului.

8.4 Prin finalizarea Comenzii Cumparatorul consimte ca toate datele furnizate de acesta, necesare procesului de cumparare, sunt corecte, complete si adevarate la data plasarii Comenzii.

8.5 Prin finalizarea Comenzii, Cumparatorul consimte ca Vanzatorul poate sa il contacteze, prin orice mijloc disponibil / agreat de Vanzator, in orice situatie in care este necesara contactarea Cumparatorului.

8.6 Dupa inregistrarea unei comenzi, veti primi un e-mail automat care confirma detaliile comenzii. Comanda dvs. va fi apoi procesata de echipa noastra si veti primi un e-mail de confirmare a expedierii.

8.6.1 Comenzile sunt expediate de luni pana vineri. Comenzile plasate in weekend sau de sarbatori legale sunt procesate in urmatoarea zi lucratoare. Cu toate acestea, curierii nostri fac tot posibilul pentru a livra coletele in functie de programul dumneavoastra.

8.6.2 Comenziile primite pana in ora 17, sunt de regula procesate in aceeasi zi sau in urmatoarea zi lucratoare. Produsele sunt de regula livrate in termen de 24-48 ore. Cu toate ca 98% din produse sunt tot timpul in stoc, in mod exceptional, termenul de livrare se poate prelungi.

8.7 Vanzatorul poate anula Comanda efectuata de catre Cumparator, in urma unei notificari prealabile adresate Cumparatorului, fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese daca datele furnizate de catre Client/Cumparator, pe Site sunt incomplete si/sau incorecte sau daca produsul nu se afla la momentul respectiv in stoc.

8.8 Cumparatorul are dreptul sa se retraga din Contract, respectiv sa returneze un Produs in termen de 14 zile calendaristice, fara invocarea niciunui motiv si fara a suporta alte costuri decat cele de livrare. Astfel, potrivit OUG nr 34/2014, perioada de returnare a unui Produs expira in termen de 14 zile din ziua in care Cumparatorul intra in posesia fizica a produsului respectiv.

8.9 In cazul in care Cumparatorul decide sa se retraga din Contract, acesta va putea completa online formularul de retur aici.

8.10 In cazul in care Clientul/Cumparatorul solicita retragerea din Contract in cadrul termenului legal de retragere din contract, trebuie sa returneze si eventualele cadouri care au insotit produsul respectiv. In cazul in care Comanda este achitata, Vanzatorul va rambursa suma in maxim 14 (paisprezece) zile de la data informarii Vanzatorului de catre Cumparator asupra deciziei sale de retragere din Contract. Suma va fi returnata dupa cum urmeaza:

- pentru Comenzile achitate cu Op/ramburs/iTransfer/ Card bancar-> prin virament bancar;

- vanzatorul va putea amana rambursarea sumei pana la primirea Produselor vandute sau pana la primirea unei dovezi conform careia acestea au fost expediate.

9. Preturile si Validitatea Ofertelor

9.1 Toate preturile includ TVA si sunt finale. Preturile sunt cele de la data comandarii produselor, indiferent de eventualele modificari ulterioare ale preturilor.

9.2 In magazinul online, acordam diferite tipuri de discount-uri.Orice cod de reducere poate fi utilizat o singura data, cu exceptia cazului in care este prevazut in mod explicit altfel. In cazul folosirii multiple in mod abuziv, vanzatorul are dreptul de a refuza folosirea codului de reducere.

9.3 Vanzatorul isi rezerva dreptul de a stabili singur preturile produselor din magazinul online precum si ofertele speciale , durata acestora etc . Acestea sunt aduse la cunostinta cumparatorilor prin intermediul magazinului creat. De asemenea , vanzatorul poate modifica oricand preturile produselor sau poate intrerupe o campanie fara o notificare prealabila.

10. Facturare si plata

10.1. Preturile Produselor afisate in cadrul site-ului www.amora.ro includ T.V.A. conform legislatiei in vigoare.

 

10.2. Pretul, modalitatea de plata si termenul de plata sunt specificate in fiecare Comanda. Dupa expedierea coletului Cumparatorul va primi un e-mail de confirmare in care se va afla si factura in format efectronic. De asemenea, va informam ca factura electronica este disponibila, in orice moment, la cerere, prin e-mail la office@amora.ro

 

10.3. Pentru o corecta comunicare a facturii aferente Comenzii, Cumparatorului ii revin obligatiile de a-si actualiza ori de cate ori este cazul datele din Contul sau/ si de a accesa informatiile si documentele aferente fiecarei Comenzi, existente in Cont.

11. Livrarea Produselor

Te rugam sa citesti  rubrica Livrare.

12. Returnarea produselor

Te rugam sa citesti rubrica Politica de retur

13. Legea aplicabila- Jurisdictia

13.1 Orice tentativa de acces neautorizat la site si orice incercare de frauda va fi raportata autoritatilor competente.

13.2 Orice conflict aparut intre Vanzator si Client se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila prin intelegere intre cele doua parti. In cazul in care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale romanesti din acest domeniu iar solutionarea conflictelor este de compententa instantelor romanesti competente.

Vanzatorul isi rezerva dreptul de a actualiza si modifica periodic ,,Termenele si Conditiile”  Site-ului pentru a reflecta orice modificari ale modului si conditiilor de functionare a Site-ului sau orice modificari ale cerintelor legale. In cazul oricarei astfel de modificari, vom afisa pe Site versiunea modificata, motiv pentru care va rugam sa verificati periodic continutul acestei pagini.