REGULI DE BAZA IN INTRETINEREA EXTENSIILOR

Parul 100% uman, de origine indiana, calitate remy, este tipul de par de o calitate superioara, preluat de la un singur donator, avand cuticulele intacte, ceea ce ii confera un aspect fin, stralucitor si sanatos.

La baza extensiilor ,, Amora Cashmere Hair” sta o tehnologie avansata de prelucrare si colorare a parului , astfel incat acesta sa isi poata pastra in mare masura calitatile de par virgin. Parul din care sunt realizate extensiile Amora nu a fost supus niciodata unor tratamente chimice agresive, de aceea este important sa respectati cateva REGULI DE BAZA IN INTRETINEREA EXTENSIILOR pentru a te bucura de ele cat mai mult timp.

PERIAJUL EXTENSIILOR:

◦ intotdeauna strange-ti parul inainte de a adormi sau a face sport;

◦ perie si descurca parul dimineata si seara;

◦ parul se piaptana de la radacina spre varfuri, pentru a putea fi descurcat in mod corespunzator si pentru a preveni ruperea firelor de par;

◦ descurca parul intotdeauna inainte de a face dus si nu pieptana niciodata extensiile cat timp acestea sunt inca ude; foloseste o perie speciala pentru a pieptana; trebuie sa fie din peri naturali, care rasfata parul actionand cu delicatete asupra lui; previne electrizarea parului si confera un aspect matasos;

SPALAREA EXTENSIILOR:

◦ spalarea parului trebuie facuta delicat fara a agita prea mult parul pentru a nu-l incurca ; trebuie folosit sampon special pentru hidratare cu PH neutru, balsam, masca de par si spray special pentru hidratare, netezire si luciu;

◦ inainte de spalare, extensiile se descalcesc cu ajutorul degetelor, se umezesc si se aplica un balsam, fara a se clati (pentru a evita deshidratarea parului);

◦ piaptana extensiile, apoi aplica o mica cantitate de sampon; maseaza cu usurinta; Nu freca! Repeta daca este necesar;

◦ extensiile din par natural au nevoie de hidratare la fiecare spalare, pentru a evita uscarea si degradarea; foloseste un spray special pentru ingrijirea extensiilor care va oferi extensiilor luciu si netezire.

◦ dupa spalare, tine-ti parul sub cateva jeturi de apa rece pentru ca parul sa fie mai lucios si mai matasos;

◦ trebuie lasate sa se usuce in mod natural, asezandu-le pe un prosop curat (caldura excesiva poate dauna cuticulelor);

◦ foloseste produse speciale pentru ingrijirea si intretinerea extensiilor

VOPSIREA EXTENSIILOR:

◦ recomandam vopsirea extensiilor doar de catre personal specializat!

◦ se recomanda folosirea unei vopsele fara amoniac.

◦ se recomanda ca vopsirea sa se efectueze mai intai, pe o singura suvita.

◦ extensiile se vopsesc doar intr-o culoare mai inchisa, deoarece decolorarea acestora le poate deteriora. Nu recomandam decolorarea extensiilor!

◦ in cazul in care extensiile au suferit procese chimice precum vopsirea este necesara hidratarea lor cu produse speciale de intretinere;

COAFAREA EXTENSIILOR:

◦ inainte de coafare, se recomanda folosirea unor produse cu protectie termica, pentru a-l pastra sanatos si stralucitor.

◦ se recomanda folosirea celei mai joase temperaturi a uscatorului de par sau a placii.

◦ se recomanda folosirea aparatelor de coafat pe aburi sau cu aer uscat, deoarece acestea nu afecteaza atat de mult suvitele de par.

◦ soarele, vantul sau vremea pot deteriora extensiile; ai grija ca extensiile sa nu intre in contact cu apa marii sau apa tratata cu clor din piscina;

◦ pentru a prelungi durata de viata a extensiilor nu recomandam folosirea excesiva a produselor de styling (spuma, fixativ etc);

◦ urmeaza instructiunile noastre in momentul indepartarii extensiilor, folosind produse profesionale pentru ca parul dvs sa nu aiba de suferit;

◦ pentru extensiile tape in apeleaza la un specialist pentru montarea si indepartarea lor;

◦ AMORA NU ISI ASUMA RASPUNDEREA pentru modul de aplicare sau indepartare al extensiilor.;

◦ In cazul extensiilor TAPE IN ( extensii cu banda adeziva ) ESTE INTERZISA spalarea / vopsirea parului timp de 72 ore dupa aplicare!!

REGULI DE BAZA IN INTRETINEREA PERUCILOR

Avand in vedere ca perucile Amora sunt realizate din par 100% natural, calitate non-remy, trebuie tinut cont de faptul ca modul lor de intretinere va fi usor diferit de cel al extesiilor din par natural, calitate remy.

Non remy hair - parul non remy este un par uman care este colectat din mai multe surse, caruia i-a fost indepartata cuticula pentru a fi mult mai usor prelucrat si pentru a fi disponibil intr-o mare varietate de nuante.

Parul non-remy este dublu procesat, fiind supus unor procese chimice mult mai agresive fata de parul de calitate remy. Pentru a redeveni stralucitor si fin , acesta este acoperit cu un strat de silicon. Pentru a nu fi indepartat acest strat de silicon , cu rol de protectie asupra firului de par este de evitat spalarea perucilor in mod repetat.

In acest sens, trebuie respectate urmatoarele instructiuni:

◦ Pune apa rece sau calduta intr-un recipient;

◦ Adauga sampon si maseaza parul cu usurinta; Nu freca! Repeta daca este necesar;

◦ Spalarea trebuie facuta delicat fara a agita prea mult parul, pentru a nu-l incurca;

◦ Clatiti bine parul cu apa rece!

◦ Peruca va fi lasata sa se usuce in mod natural, de preferat pe un suport special pentru peruci sau pe un prosop curat (caldura excesiva poate modifica styling ul initial al perucii!)

◦ Periaza parul astfel incat sa ii pastrezi styling ul initial insa numai dupa ce acesta este complet uscat! Nu peria parul atata timp cat este inca ud!

◦ Perucile sunt pre-coafate! Nu folosi ondulator pe parul deja ondulat, stil bucle.

◦ Dupa spalare, nu mai este nevoie sa coafezi peruca ! Parul va reveni la forma initiala, dupa ce va fi complet uscat.

Va asiguram ca prin respectarea acestor reguli va veti bucura de extensiile dvs o perioada mult mai indelungata de timp!