1. COMENZI ONLINE

Puteti comanda de pe site-ul nostru prin:

• crearea unui cont nou

• conectarea la contul deja existent

• fara a va crea un cont

Avantajele inregistrarii pe site-ul nostru

Inregistrati-va acum! Aveti nevoie numai de cateva minute pentru a completa formularul, obtinand astfel diferite beneficii, pe care le puteti pierde in momentul in care lansati comanda telefonic. Care sunt acestea?

• Puteti afla primii informatii prin e-mail sau sms despre reducerile si promotiile lansate.

• Numai clientii inregistrati pot beneficia de reduceri si vouchere

• Completand aceste detalii, puteti economisi si profita la maxim de ofertele Amora.ro!

CUM COMAND?

1.1 Cauta produsul dorit: poti cauta un produs direct in campul special de cautare sau navigand in categoriile de produse direct din meniul afisat in stanga.

1.2 Adauga produsele dorite in cosul de cumparaturi prin selectarea butonului “Adauga in cos.” Poti adauga in cos mai multe produse, din categorii diferite.

1.3 Verifica-ti comanda

Dupa adaugarea fiecarui produs, esti directionat automat in cosul de cumparaturi, unde  poti sa revezi lista produselor selectate, sa actualizezi cantitatea sau sa renunti la unul sau toate produsele selectate.

1.4 Detalii de facturare si livrare comanda

Dupa adaugarea produselor dorite in cos, trebuie sa selectezi detaliile de facturare, metoda de plata dorita si modalitatea de livrare preferata.

Nu uita sa citesti termenii si conditiile si sa bifezi casuta “Prin trimiterea comenzii accept termenii și condițiile Amora” inainte de a trimite comanda.

Pasul final pentru trimiterea comenzii este butonul “Trimit comanda”. La scurt timp dupa apasarea acestui buton vei primi un e-mail prin care se confirma inregistrarea comenzii.

1.5 Ai mai cumparat pana acum de la noi sau este prima data?

1.5.1 Daca esti client nou, completeaza doar datele din formular si apasa butonul “Trimit comanda”.

1.5.2 Daca esti deja client, introdu e-mail-ul si parola in caseta din dreapta si ti se vor incarca toate datele folosite la ultima comanda. Daca doresti livrarea in aceleasi conditii, apasa “Trimit comanda”.

1.6 Salvarea datelor

Dupa fiecare comanda plasata, datele de livrare sunt salvate pentru a putea fi folosite ulterior.

2. COMENZI TELEFONICE

Cand ne puteti contacta?

• Daca nu aveti acces la internet si doriti sa lansati o comanda, fara a va inregistra;

• Cateodata este dificil sa alegeti un singur produs din gama noastra variata – nu stiti ce produs sa selectati? Noi suntem aici pentru a va consilia.

• Doriti sa modificati comanda – de exemplu, sa schimbati adresa de livrare, sa alegeti alt produs, alte informatii importante pe care doriti sa le comunicati.

• Nu gasiti raspuns pe site la intrebarile dumneavoastra in legatura cu serviciile si produsele Amora? Personalul nostru specializat este gata sa va raspunda la orice intrebare/ problema, 24/7; va stam la dispozitie la:

Tel: 0771.484.751 | 0771.484.765;

Facebook: amora.ro

Instagram: Amora Hair Extensions

De asemenea puteti trimite intrebarile sau observatiile dumneavoastra la adresa office@amora.ro.