Iti multumim ca ai ales sa ne cunosti povestea...

,, Amora” este cel mai nou brand pe piata extensiilor din par natural din Romania, daca ne referim la momentul in care a luat nastere, nu acelasi lucru il putem spune insa daca ne referim la anii de studiu si de cercetare in domeniul extensiilor din par, pentru a-ti oferi tie, clienta Amora, produse si servicii de calitate la cel mai mic pret la momentul actual.

Pentru a performa, in orice domeniu, este nevoie de pasiune, perseverenta si foarte mult studiu. Ne-am dorit sa devenim profesionisti, iar pentru asta, in domeniul in care activam nu trebuia sa existe necunoscute. Astfel, am decis sa cunoastem in detaliu ,,culisele” si secretele acestui domeniu fascinant, extensiile din par natural.

Calatoriile in scopul cunoasterii la templele din Sudul Asiei (India) precum si cele din centrele de prelucrare a parului din Estul Asiei ne-au oferit imaginea completa a ceea ce inseamna intreg procesul de colectare si prelucrare a parului natural pentru ca tu sa ai parul mult visat.

Stim exact ce iti doresti in materie de hairstyle (extensii din par natural), suntem mereu la curent cu ultimele tendinte si inovatii pentru ca fiecare membru al echipei noastre are o vasta experienta in acest domeniu: de la hairdresseri-consultanti, beauty editori, bloggeri si pana la specialisti in customer service,cu totii ne dorim sa iti oferim servicii si produse la standarde internationale.

Misiunea noastra a avut un obiectiv greu de atins, dar nu imposibil: sa iti oferim extensii din par 100% natural de o calitate superioara indian remy, prelucrat in baza celor mai noi tehnologii si inovatii in domeniu, la cel mai mic pret de pe piata de profil din Romania. Noi spunem ca am reusit!

Si pentru ca ne dorim sa construim o relatie bazata pe incredere si transparenta,vom impartasi cu tine informatiile acumulate pentru a fi corect informata si pentru a putea alege in cunostinta de cauza!

In functie de origine, exista mai multe tipuri de par:

Parul european este de obicei disponibil numai in cantitati foarte mici si intr-un numar limitat de nuante iar costurile lui sunt foarte ridicate; textura acestui tip de par este fina si fragila si nu ar permite procedee chimice repetate fara a-l deteriora.

Parul african sau chinezesc nu se potriveste cu textura parului nostru, european.

Datorita acelorasi stramosi genetici, parul indian se potriveste cel mai bine texturii de baza a parului european. Prin urmare, obtinem numai par in forma lui bruta, din India, care este prelucrat apoi intr-unul din centrele specializate din estul Asiei, acolo unde iau nastere extensiile din par natural Amora.

Desi exista o varietate mare de tipuri de extensii de par disponibile pe piata este important de retinut faptul ca nu toate denumirile sunt reale iar calitatea parului difera foarte mult de la un producator la altul.

De-a lungul timpului, parului indian remy i s-au dat multe alte denumiri comerciale, avand ca scop elementul de noutate care stim ca intotdeauna va starni curiozitate si interes.

In realitate, exista 3 tipuri care atesta calitatea firului de par: non remy hair, remy hair si virgin hair (virgin remy hair).

Non remy hair - parul non remy este un par uman care este colectat din mai multe surse, caruia i-a fost indepartata cuticula pentru a fi mult mai usor prelucrat cu costuri minime ; pentru a redeveni stralucitor si fin , acesta este acoperit cu un strat de silicon care insa dupa cateva spalari, se va indeparta, astfel parul se va incurca si isi va pierde din stralucire , devenind mat;

Remy hair – termenul "remy" se refera la caracteristicile parului si la metoda utilizata pentru fabricarea extensiilor de par.

Parul Remy este considerat cea mai buna calitate a parului uman, deoarece:

• cuticulele sunt pastrate intacte , ceeaa ce ii ofera rezistanta si stralucire naturala

• provine de la un singur donator , astfel directia cuticulara este unilaterala, ceea ce inseamna in esenta ca foliculii parului merg intr-o singura directie.

• prin pastrarea cuticulei intacte de la radacina pana la varf se previne astfel incurcarea parului

• are un aspect fin , stralucitor si sanatos

adaptabilitatea este marele avantaj al parului Remy; parul Remy se imbina perfect cu toate tipurile de par si ofera o alternativa tuturor clientelor, indiferent de nuanta naturala.

Virgin hair - este parul uman uman neprelucrat chimic, care este colectat de la un donator unic.

Pentru a se califica drept ,,par virgin”, el trebuie sa respecte standarde riguroase, cu urmatoarele caracteristici: nu a fost vopsit, colorat, decolorat si prelucrat chimic in nici un fel. Desi de cele mai multe ori este folosit termenul ,,virgin remy hair”, remy hair nu inseamna intotdeauna par virgin, de fapt, rareori inseamna asta. Desi cei doi termeni sunt folositi sinonim, ei sunt complet diferiti in semnificatii. ,,Virgin hair” se refera la parul care este complet neprelucrat si intact.

Extensiile Amora sunt realizate din par 100% natural, indian remy.

Vei spune, probabil, ca exista deja o mare varietate de extensii de par indian remy pe piata de profil din Romania. Asa este , insa noi ne-am dorit mai mult pentru tine, ne-am dorit elemente de noutate, metode de prelucrare a parului de ultima generatie astfel incat parul sa ramana in proportie cat mai mare ,,par virgin”.

De ce sunt speciale si diferite extensiile din par natural Amora?

• Extensiile sunt realizate din par 100% natural, de origine indiana, calitate remy

• Parul brut este procurat direct de la sursa ( Templele Hindu din India ) si prelucrat intr-unul din cele mai mari centre de prelucrare a parului din Asia de Est

• Este folosit un procedeu inovator de colorare a parului , cu vopsea organica, astfel incat acesta sa nu fie supus unor tratamente chimice agresive, care ar avea ca rezultat pierderea calitatilor de ,,par remy”

• Procesul de prelucrare a parului are la baza o tehnologie avansata ( prelucrare similara cu cea a casmirului ) care in final pastreaza cuticulele intacte chiar si dupa procesare, de aceea ne place sa il numim si ,,cashmere hair”.

Asemeni casmirului, care este considerata o tesatura de lux, si extensiile din par natural Amora pot fi considerate un produs de lux , insa unul pe care ti-l poti permite.

,,Amora cashmere hair” , un lux pe care ti-l poti permite!

Te invitam sa ne cunosti mai bine citind rubrica ,,De ce Amora?

Cu drag,

ECHIPA AMORA