KIT PROFESIONAL PENTRU ALBIREA...

KIT PROFESIONAL PENTRU ALBIREA DINTILOR FARA PEROXIZI

Set profesional pentru albirea dintilor chiar la tine acasa!

Cu acest aparat pentru albirea dintilor veti avea o dantura stralucitoare mai alba cu pana la 8 nuante.

Kit ul pentru albirea dintilor Glory Smile ofera garantia unei albiri profesionale, la fel ca cea din cabinetele stomatologice,  insa la un pret mult mai accesibil.

Kit-ul de albire a dintilor Glory Smile  este usor de folosit chiar si de catre persoanele care nu au mai folosit nici un fel de produs pentru albirea dintilor inainte.

Desi in acest moment pe piata de profil, cele mai multe produse destinate albirii dintilor contin o concentratie mare de peroxid de benzoil ( in cabinetele stomatologice este folosit chiar in procent de 40% pentru rezultate rapide, obtinute intr-o singura sedinta), tehnologia si inovatia au adus in fata specialistilor, produse care albesc dantura fara peroxid de benzoil in compozitie , asa cum este si kit-ul Glory Smile, care albeste dantura FARA efecte adverse. (produs utilizat de foarte multi ani in acest domeniu datorita rezultatelor foarte rapide de albirea dintilor, cu o rata de succes de peste 96%). 

Vezi mai multe detalii aici!

Stoc epuizat
220,00 lei

Doar acum beneficiezi de 10% Extrareducere si Livrare Gratuita daca folosesti codul amora10 la finalizarea comenzii. Cod Reducere: amora10

Nici un review

Descopera alte 29 produse din aceeasi categorie

Acest site foloseste cookies, continuarea confirma acceptul Dvs.